Rize'de şehir içi dolmuş ücretlerinde artış yürürlüğe girdi
12.08.2023 - 12:35Rize’de artan maliyetlerle birlikte şehir içi dolmuş ücretlerine de zam geldi.
- 1
- 0
- 19354
Rize’de artan maliyetlerle birlikte şehir içi dolmuş ücretlerine de zam geldi.
Çaykur Rizespor, 2023-2024 sezonunda 22’inci kez Süper Lig’de mücadele edecek.
Trabzon'da denizde kaybolan 21 yaşındaki Tekin Yeşilay'ı arama çalışmaları devam ediyor.
Rize’de artan maliyetlerle birlikte şehir içi dolmuş ücretlerine de zam geliyor.
Trabzon'un Maçka ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan ateş sonucu 11 Ağustos 2017 tarihinde şehit edilen Eren Bülbül geçen 6 yıla rağmen unutulmuyor. Evinin yanındaki mezarı ziyaretçi akınına uğrayan Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül oğlunun mezarı başından ayrılmıyor.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Avrupa Birliği’nden tescil alan Giresun tombul fındığının bir dünya markası haline geldiğini ifade ederek, katma değerli ürünler ile bunun değerinin artırılması gerektiğini söyledi.
Rize’nin efsane belediye başkanı, ’Baba Reis’ lakaplı Ekrem Orhon vefatının 40. yıldönümünde Rize Kalesi’ndeki kabri başında anıldı.
Trabzon’da bu yılın Nisan ayında hizmete giren Et ve Süt Kurumu Trabzon Et Kombinası bugüne kadar yaklaşık 97 ton karkas eti ve 7 bin 500 kg süt ürününü tüketiciyle buluşturdu.
Giresun'da kemençe ve horon eşliğinde fındık hasadı yapıldı. Düzenlenen etkinliğe Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Rize'nin yeni İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Engin Emen'den devraldığı görevine başladı.
Trabzonlu bir girişimcinin makarnalı, patatesli ve dürümlü kuymak konsepti vatandaşların ilgisini çekiyor.
Şarkılarıyla Türk rock müziğine iz bırakan ünlü müzisyen Erkin Koray, Kanada'nın Toronto kentinde kaldırıldığı hastanede 82 yaşında vefat etti.
Trabzon’un Sürmene ilçesinde bir genç, 28 Temmuz günü sosyal medya hesabından yaptığı "Buraya kadarmış’ paylaşımının ardından ayağına bağladığı çapa ile denize atlayarak intihar etmişti. 10 gündür sürdürülen çalışmalara rağmen gencin cansız bedenine ulaşılamadı.
Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Hayrettin Uçak, Türkiye'nin üretimde dünya lideri olduğu kirazın ihracatında 205 milyon dolara ulaştığını bildirdi.
Rize Belediyesi, şehir trafiğini rahatlatmak adına yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, dünyada bir kriz yaşandığını, Türkiye'nin de bundan etkilendiğini ve ağır yaşadığını belirterek, "Ama bu krizleri ortadan kaldırma konusunda da beraber çalışacağız, mücadele edeceğiz. İşçisiyle, işvereniyle, belediyesiyle, kamu görevlisiyle, bütünüyle millet olarak bu birlikteliği sağlayacağız." dedi.
Koronavirüs pandemisiyle ilgili kesilen idari para cezaları iptal edilmişti. Cezaları ödeyenler için de devlet tarafından geri ödeme biçimi belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 31 Aralık 2024'e kadar başvuranların ödedikleri cezalar iade edilecek.
Bir süredir kanser hastalığıyla mücadele eden gazeteci Süleyman Özışık, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kardeşi Hadi Özışık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda vefat haberini duyurdu. Süleyman Özışık, meslek hayatı boyunca çeşitli gazetelerde çalışmıştır.
YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ
